Ana Sayfa  |  Yeni Üye  |  Üye Girişi    |  Sipariş Takibi
 
(0)
 
 

 

 

 

 

En Popüler Ürünler İndirime Girenler Yeni Gelenler  
 
Teslimata İlişkin Bilgiler

Kargo ücreti ne kadar?

Bulunduğunuz ilin sınırlarına göre kargo ücreti değişiklik göstermektedir.

Siparişim ne zaman gönderilecek?

Siparişinizi verdiğiniz ve sipariş onayını aldığınız anda size bir e-posta gönderilir ve sipariş kaydınız bize ulaşır. Sevkiyat birimine sipariş kaydınız ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içerisinde ürünleriniz hazırlanır ve Sipariş aşamasıda seçtiğiniz kargoya teslim edilir. Saat 16'ya kadar verilen tüm siparişler aynı gün içinde kargoya teslim edilir. Sitemizde yer alan tüm ürünler aynı gün içinde stoktan doğrudan sevk edilmektedir. Seçtiğiniz kargoda yaşanabilecek gecikme ve sorunlardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz.

Siparişim ne zaman ve ne şekilde teslim edilecek?

Teslimat süresi, siparişinizin kargoya verilmesinden itibaren ortalama 1-3 iş günüdür. Siparişiniz belirttiğiniz teslimat adresinde size veya sizin belirttiğiniz kişiye teslim edilir. Siparişinizin takibini 'Bana Özel' sayfasındaki 'Sipariş Takibi' bölümünde yapabilirsiniz.

Siparişim ne zaman adresime teslim edilecek?

Amacımız mümkün olan en kısa sürede siparişlerinizin size ulaşmasını sağlamaktır. Gün içinde saat 16.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargo firmasına teslim edilmektedir. Size teslimatı bulunduğunuz ilin uzaklığına göre değişmekte olup, siparişinizin durumunu 'Sipariş Takibi' kısmından takip edebilirsiniz.

Siparişimi nasıl takip edebilirim?

Siparişinizin durumunu 'Bana Özel' sayfanızda yer alan "Sipariş Takibi" sayfasında görebilirsiniz.

  • "Siparişiniz Hazırlanıyor" ifadesi siparişinizin tarafımıza ulaştığını ve hazırlanma aşamasında olduğunu belirtir.
  • "Ödeme Bekleniyor" ifadesi havalenizin henüz tarafımıza ulaşmadığını belirtir.
  • "Ödeme Hatırlatıldı" ifadesi havale ile yapılan ödemelerde 5 gün içersinde ödemenin gelmediğini ve email adresinize bununla ilgili uyarı mesajı gönderildiğini bildirir.
  • "Sipariş İptali Uyarısı" ifadesi havale ile yapılan ödemelerde 7 gün içersinde ödemenin gelmediğini ve siparişinizin iptal edileceğini, email adresinize bunun ile ilgili uyarının gönderildiğini bildirir.
  • "Kargoya Verildi" ifadesi siparişinizin firmamızdan ilgili kargo firmasına verildiğini ifade eder.

Teslimat adresinde bulunamazsam ne olacak?

Kargo teslimatı sırasında adreste bulunmamanız durumunda bir "Ziyaret Notu" bırakacaktır. Bu durumda siparişinizi 3 gün içinde bulunduğu kargo şubesinden sizin teslim almanız gerekmektedir.

Ürünü teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?

Kargo görevlisi ürünü size veya belirttiğiniz kişiye teslim ederken kimlik belgesi veya ehliyet isteyecektir. Bu sebeple sizin veya teslim alacak kişinin yanında kimlik belgesi veya ehliyetinin bulunması gerekmektedir. Ürünü teslim aldığınız paketi kargo görevlisinin yanında açıp, siparişinizi kontrol ediniz. Her hangi bir yanlışlık veya eksiklik gördüğünüz takdirde derhal bizimle irtibata geçiniz ve kargo teslim tutanağı doldurarak paketi kabul etmeyiniz.

Ürün kargodan eksik çıkarsa ne yapmalıyım?

Teslim aldığınız ürünler kargodan eksik çıkarsa, sipariş numaranızı belirterek bize durumu anlatan bir e-posta gönderebilirsiniz. Size en yakın kısa sürede bu konuda cevap verilecektir.


Mail sistemine kayıt olun




 

 

 

 





 
 
İLETİŞİM

Hakkımızda
Bize Ulaşın
ÖDEME

Ödeme Seçenekleri
Kampanyalar
TAKİP ET

 Facebook
 Twitter
ALIŞVERİŞ ŞARTLARI

Gizlilik ve Güvenlik
Garanti ve İade Şartları
Tüketici Hakları
Satış Sözleşmesi
Teslimata İlişkin Belgeler
Ürün İade Formu
 
NARATA TEKSTİL Turizm İnşaat Taahhüt, Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. © 2013 Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım